sâmbătă, 30 iulie 2011

Capitolul 12- Riscuri

Elena pov.

Deodata vad ca se aprinde o lumina. Am recunoscut imediat locul...eram in mormant. Acolo unde au fost inchisi vampirii din 1864. Cred ca lui Katherine nu i-a fost prea dor de locul asta. A tinut-o Elijah destul aici.
- Se apropie timpul, spuse Klaus cu o privire rautacioasa
-Nu o sa reusesti nimic, tip eu. Damon si Stefan o sa apara si o sa ne salveze.
-Serios ? Daca tu ai fost in stare sa te predai pentru vrajitoarea aia mica, oare ce ai face pentru Damon ? spuse el cu o privire perversa aproiindu-se de mine pana cand, distanta dintre buzele noastre era de doar un cm.Brusc, isi lasa capul pe umarul meu si apoi ma linse pe gat. Iac, imi era scarba. Damoon, unde esti, imi spun eu in timp ce o lacrima mi se prelinge pe fata.

Damon pov.

Am auzit tot discursul lui dezgustator. Doamne, imi venea sa il omor cand am vazut ca se apropiase asa de Elena, dar trebuie sa stau ascuns. Trebuie sa il prind cumva cu garda jos.
La un momentdat am vazut ca a iesit din pestera. Asta e momentul. M-am dus la Katherine si i-am zis sa traga tare ca sa desprindem lanturile. Erau prea dure ca sa le pot rupe singur. Ma mir cum de Elena nu a zis nimic, dar cand am mers cu Stefan ca sa o eliberam am observat ca era lesinata. Daca idiotul ala i-a facut ceva il omor.

-Unde credeti ca plecati ? intreba Klaus chiar cand o ridicam pe Elena in brate
-Sacrificiul ala nu va avea loc niciodata, Klaus, ii spun eu nervos
-Cum credeti ca ma puteti opri ?
-Simplu. Nu te vei apropia nici de Katherine si nici de Elena.
-A da ? In secunda urmatoare l-am vazut ca a luat-o pe Katherine si i-a infipt un tarus in inima.
-Nuu, tipa Elena care se trezii brusc. De ce ai reactionat asa ?
-Pentru ca ea este dublura, imi spuse Klaus
-Katherinee, te rog, nu !
-Elena, iarta-ma !
-Elena, ce faci ? O intreb eu vazand ca ia o piatra de pe jos si se taie la mana
-O salvez. Mai tii minte cartea pe care mi-ai dat-o cand am mers in excursie cu Alaric ? Acolo scria ca in cazul in care lui Katherine i se infige chiar si un tarus in inima, dublura o poate salva cu sangele ei. Insa nu m-am gandit ca o sa fac vreodata un gest atat de generos.

Klaus a sarit sa o opreasca, dar eu si Stefan l-am imobilizat. Elena a avut dreptate. Dupa ce Katherine a baut sangele s-a trezit. Atunci Klaus a tipat din toti plamanii. Ce la apucat ?

- O sa regreti ca ai facut asta.
-Nu o sa regrete nimic, se auzi vocea lui Bonnie.

6 comentarii: